MUMOIRA PCMUTRUYENKY.VN
mu moi ra SS6
MU SS6 OPEN HÔM NAY
Mu Mới Ra PC MU
MU SS6
MU HÀ NỘI
MU HOÀNG GIA
MU SS2

Mu-kaimas Grand opening X50 S16

Lãnh thổ: MU Nước ngoài
Phiên bản MU: Season 16
Điểm kinh nghiệm: Exp Thấp
Hình thức chơi: Reset
Drop đồ: 5 %
Alpha test: 21:50 - 24/6/2022
Open beta: 22:00 - 24/6/2022
Tải Game Đăng ký tài khoản

MU-Kaimas is going to open X50 one of the most interesting long term server. This X50 is not simple one. This server has dynamic configs: Dynamic experience, Custom&Unique grand reset system. Server is full ready to start and are made for interesting long term. Here every rare item will have value and in the game economy is limited as well. As you saw before that our X50 S16 server was one of best started and was playable most.

So we did big rework this project x50 with upgrades and here you go - That we will launch this server on 24th of June, 2022. Do not miss chance to get good and competitive game! Be strongest! Come and join us!

Didysis atidarymo laikas: 2022-06-24 18:00 (GMT+3)
Lietuvos laiku: 2022-06-24 18:00 (GMT+3)
Jungtinės Karalystės laikas: 2022-06-24 16:00 (GMT ) +1)
Lenkijos laikas: 2022-06-24 17:00 (GMT+2)
Vietnamo laikas: 2022-06-24 22:00 (GMT+7)
Jungtinių Valstijų laikas: 2022-06-24 11:00 (GMT-4)

Serverio informacija:
Versija: Premium Sezonas 16e1
Patirtis Įprasta / Pagrindinis: 50x / 500x
Maksimalus lygis Įprastas / Pagrindinis: 400 / 800
Mažo našumo režimas: Mygtukas F9
Ne PvP Žemėlapiai: Aida 1,2 ir Karutan 1.2 Minimap
(TAB), kad pamatytumėte vietas
Monstrai ir boso galia Originalūs ir smulkūs koregavimai
PvP / PvM visų klasių Originalūs ir smulkūs koregavimai
Elf Soldier Maksimalus lygis: 350
Nėra meistriškumo reikalavimo dėvėti geriausius daiktus.
1. Nustatyti iš naujo ir patirties lentelė:
- Atstatyti 1-20 (GR: 0-2):
Atstatyti atlygį: 20 Wcoins
Didysis atstatymo atlygis: 500 Wcoins, 50 000 Ruud, 1 atsitiktinis visų parinkčių žiedas
Patirtis: 50x
- Atstatyti 1-20 (GR) : 3-4):
Atstatyti atlygį: 20 Wkoinų
Didysis atstatymo atlygis: 1000 Wkoinų, 100 000 Ruudų, 1 atsitiktinis visų parinkčių žiedas
Patirtis: 40 kartų
– Atstatyti 1–20 (GR: 5–6):
Atkūrimo atlygis: 20 Wcoins
Didysis atstatymo atlygis: 1500 Wkoinų, 150 000 atsitiktinių visų parinkčių, 1 Pakabukas
Patirtis: 30 kartų
– Atstatyti 1–20 (GR: 7–8):
Atstatyti atlygį: 20 Wkoinų
Didysis atstatymo atlygis: 2000 Wcoins, 200 000 Ruudų, 1 atsitiktinis Fenriras
Patirtis: 20 kartų
– Atstatyti 1–20 (GR: 9–10) :
Atstatymo atlygis: 20 Wcoins
Didysis atstatymo apdovanojimas: 2500 Wcoins, 250 000 Ruud, 1 Golden Fenrir
Patirtis: 10x
 
2. Bendras statistikos taškų:
- 500 taškų per atstatymą
- 2500 taškų už didžiulį atstatymą Iš viso
: 35,000 Stast .
Apdovanojimai:
- Atstatymas: 2000 Wcoins
- Didysis atstatymas: 15000 Wcoins + 1'500'000 Ruud
Iš viso: 17000 Wcoins + 1'500'000 Ruud + Premium prekės

Bạn có thắc mắc ? hãy để lại bình luận bên dưới!
chat facebook